Utilitzem cookies de tercers per millorar els nostres serveis, i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació en "política de cookies” Més informació Acceptar
AJUDANT EN INSTAL·LACIONS D'AIGUA I LLUMInstal·lador acreditat per a instal·lacions de gas i calefaccióTècnics per a realitzar revisions anuals de Gas natural.Tècnic per a instal·lacions en generalFrigorista Instal·lador d'aigua, electricitat, calefacció, gas, aire condicionat.Frigorista amb experiència INDUSTRIAL i carnet d'instal·ladorTècnics Oficial de Primera per a la zona de Barcelona amb Carnet de Gas + APMRInforme de Mercat de Treball - Observatori de les Ocupacions de BarcelonaINSTAL·LADOR AMB CARNET PROFESSIONAL D'INSTAL·LACIONS TÈRMIQUES EN EDIFICISInstal·lador amb carnet per a distribució i instal·lació de línies elèctriques de baixa tensió en locals i naus.Instal·lador de FRED INDUSTRIAL amb carnet d'instal·ladorPersonal de mantenimiento de locales y navesPeón - Mantenimiento FRIGORISTA / AJUDANT FRIGORISTAOperari electricista amb coneixements de climatització a nivell industrialOFICIAL DE MANTENIMENT Es busca un tècnic per fer revisions i avaries d'aire condicionatOperari electricista amb Coneixements de Climatització a nivell industrialTècnic de Manteniment preventiu i reparació de les centrals tèrmiques, instal·lacions de gas, gasoil i elèctriques. Es busca FRIGORISTATècnic per a canvi de comptadors d'aigua. Operari de producció i manteniment (mecànic i elèctric)Tècnic mantenidor-reparador OFERTA D'OCUPACIÓ - ajudants per treballar al costat d'Operaris (Fred) Instal·lador mantenidor frigorífic Quina validesa INTERNACIONAL té el meu certificat de professionalitat?FRIGORISTA. Tècnic mantenidor-reparador Instal·lador de gas categoria BInstal•lador de sistemes fotovoltaics d'autoconsum per a empresesInstal·lador acreditat amb carnet RITE i certificat de manipulador de gasos fluorats Tècnic Instal·lador de Sistemes de Seguretat BarcelonaTÈCNIC DE MANTENIMENT OFERTA DE FEINA FRIGORISTA OFERTA DE FEINA: LAMPISTA - ELECTRICISTALLOC D' OFICIAL DE MANTENIMENT A BUGADERIA INDUSTRIALAlumnes del curs de gas troben feina !!!Els perfils de l'oferta d'ocupacióInforme de Mercat de Treball dels Joves - Barcelona 2017 (Dades 2016)Informe del Mercat de Treball de Barcelona 2017 (Dades 2016)PUNT DE CÀRREGA PER VEHICLE ELÈCTRIC. Estem Preparats?Per què s'apunten els meus alumnes al CTE? Per Oscar GachoAveria del condensador del compressor en un aire condicionatRequisits per accedir al carnet d'instal·lador elèctric

21-02-2018

Quina validesa INTERNACIONAL té el meu certificat de professionalitat?

 Quina validesa INTERNACIONAL té el meu certificat de professionalitat?
El tràmit per donar validesa legal a un certificat de professionalitat en un altre país serà el següent:
 
F La persona interessada ha de presentar un escrit al Registre del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies (Carrer de Sepúlveda, 148-150. 08011 Barcelona),adreçada a l’Àrea Jurídica, sol·licitant el reconeixement de signatura del certificat de professionalitat o diploma.
 
En aquesta sol·licitud haurà de constar el nom i cognoms de la persona interessada, DNI o NIF, adreça (carrer núm. i població), telèfon de contacte o adreça electrònica. Juntament amb el document s’ha d’adjuntar el certificat de professionalitat o diploma original.
Un cop l’interessat ha obtingut el reconeixement de signatura (és una anotació que és fa a l’original del certificat o diploma), el tràmit a seguir dependrà si el país estranger destinatari és firmant del conveni de La Haya o no.
Aquest conveni, al qual s’han adherit nombrosos països, simplifica els tràmits per a l'emissor i el receptor ja que entre els països signants no serà necessària la legalització per al reconeixement mutu de documents, encara que sí un segell o postil·la. 

Per més info fer click aquí
Aquesta és la llista completa de països que han firmat l'acord. Feu Click aquí