Utilitzem cookies de tercers per millorar els nostres serveis, i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si contínua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació en "política de cookies” Més informació Acceptar
AJUDANT EN INSTAL·LACIONS D'AIGUA I LLUMInstal·lador acreditat per a instal·lacions de gas i calefaccióTècnics per a realitzar revisions anuals de Gas natural.Tècnic per a instal·lacions en generalFrigorista Instal·lador d'aigua, electricitat, calefacció, gas, aire condicionat.Frigorista amb experiència INDUSTRIAL i carnet d'instal·ladorTècnics Oficial de Primera per a la zona de Barcelona amb Carnet de Gas + APMRInforme de Mercat de Treball - Observatori de les Ocupacions de BarcelonaINSTAL·LADOR AMB CARNET PROFESSIONAL D'INSTAL·LACIONS TÈRMIQUES EN EDIFICISInstal·lador amb carnet per a distribució i instal·lació de línies elèctriques de baixa tensió en locals i naus.Instal·lador de FRED INDUSTRIAL amb carnet d'instal·ladorPersonal de mantenimiento de locales y navesPeón - Mantenimiento FRIGORISTA / AJUDANT FRIGORISTAOperari electricista amb coneixements de climatització a nivell industrialOFICIAL DE MANTENIMENT Es busca un tècnic per fer revisions i avaries d'aire condicionatOperari electricista amb Coneixements de Climatització a nivell industrialTècnic de Manteniment preventiu i reparació de les centrals tèrmiques, instal·lacions de gas, gasoil i elèctriques. Es busca FRIGORISTATècnic per a canvi de comptadors d'aigua. Operari de producció i manteniment (mecànic i elèctric)Tècnic mantenidor-reparador OFERTA D'OCUPACIÓ - ajudants per treballar al costat d'Operaris (Fred) Instal·lador mantenidor frigorífic Quina validesa INTERNACIONAL té el meu certificat de professionalitat?FRIGORISTA. Tècnic mantenidor-reparador Instal·lador de gas categoria BInstal•lador de sistemes fotovoltaics d'autoconsum per a empresesInstal·lador acreditat amb carnet RITE i certificat de manipulador de gasos fluorats Tècnic Instal·lador de Sistemes de Seguretat BarcelonaTÈCNIC DE MANTENIMENT OFERTA DE FEINA FRIGORISTA OFERTA DE FEINA: LAMPISTA - ELECTRICISTALLOC D' OFICIAL DE MANTENIMENT A BUGADERIA INDUSTRIALAlumnes del curs de gas troben feina !!!Els perfils de l'oferta d'ocupacióInforme de Mercat de Treball dels Joves - Barcelona 2017 (Dades 2016)Informe del Mercat de Treball de Barcelona 2017 (Dades 2016)PUNT DE CÀRREGA PER VEHICLE ELÈCTRIC. Estem Preparats?Per què s'apunten els meus alumnes al CTE? Per Oscar GachoAveria del condensador del compressor en un aire condicionatRequisits per accedir al carnet d'instal·lador elèctric

Notícies

 • AJUDANT EN INSTAL·LACIONS D'AIGUA I LLUM

  AJUDANT EN INSTAL·LACIONS D'AIGUA I LLUM

  EMPRESA SITUADA A SANT CLIMENT DE LLOBREGAT.   DEDICADA DESDE FA 17 ANYS A INSTAL·LACIONS INTEGRALS D'HABITATGES.
  Veure més
 • Instal·lador acreditat per a instal·lacions de gas i calefacció

  Instal·lador acreditat per a instal·lacions de gas i calefacció

  Empresa del grup Antia SMG GRUP, SA, disposa de potents departamentsespecialitzats per emprendre i executar projectes de canalització, instal·lació irenovació de calderes, escalfadors d'aigua, calefacció, etc ... en el mercat domèstic,així com solucions específiques en gas, il·luminació, climatització industrial, biomassa, cogeneració, vapor, sistemes contra incendis, etc, per al mercat industrial.

  Veure més
 • Empresa dedicada a la integració de serveis i solucions TI principalment en l'àrea de les comunicacions. Estem orientats sempre a oferir la millor solució a les necessitats dels seus clients, amb un alt grau d'innovació i coneixement, donant un servei integral tant en solucions com a noves instal·lacions, per això tenim separat el sector d'infraestructures del departament tècnic.

  Veure més
 • Ja tenim disponibles les invitacions per assistir a la festa de l'instal·lador.

  Pots descarregar-les en el teu mòbil o imprimir-les fent clic en el següent enllaç:

  Invitacions per a la festa de l'instal·lador

  Veure més
 • Tècnics per a realitzar revisions anuals de Gas natural.

  Tècnics per a realitzar revisions anuals de Gas natural.

  Empresa dedicada al sector de manteniments, instal·lacions i reparacions en àmbit gas, calderes, aireas condicionats, gamma blanca, llum, aigua, etc..
  Veure més
 1 2 3 4 5 ... 9