Utilitzem cookies de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a l'apartat Política de cookies. Més informació Acceptar
INSTAL·LADOR DE GASTècnic oficial amb Carnet de Gas B TÈCNIC MANTENIMENT DE CALDERES DE GAS AJUDANT EN INSTAL·LACIONS D'AIGUA I LLUMInstal·lador acreditat per a instal·lacions de gas i calefaccióTècnics per a realitzar revisions anuals de Gas natural.Tècnic per a instal·lacions en generalFrigorista Instal·lador d'aigua, electricitat, calefacció, gas, aire condicionat.Tècnics Oficial de Primera per a la zona de Barcelona amb Carnet de Gas + APMRFrigorista amb experiència INDUSTRIAL i carnet d'instal·ladorInforme de Mercat de Treball - Observatori de les Ocupacions de BarcelonaINSTAL·LADOR AMB CARNET PROFESSIONAL D'INSTAL·LACIONS TÈRMIQUES EN EDIFICISInstal·lador amb carnet per a distribució i instal·lació de línies elèctriques de baixa tensió en locals i naus.Instal·lador de FRED INDUSTRIAL amb carnet d'instal·ladorPersonal de mantenimiento de locales y navesPeón - Mantenimiento FRIGORISTA / AJUDANT FRIGORISTAOperari electricista amb coneixements de climatització a nivell industrialOFICIAL DE MANTENIMENT Es busca un tècnic per fer revisions i avaries d'aire condicionatOperari electricista amb Coneixements de Climatització a nivell industrialTècnic de Manteniment preventiu i reparació de les centrals tèrmiques, instal·lacions de gas, gasoil i elèctriques. Es busca FRIGORISTATècnic per a canvi de comptadors d'aigua. Operari de producció i manteniment (mecànic i elèctric)Tècnic mantenidor-reparador OFERTA D'OCUPACIÓ - ajudants per treballar al costat d'Operaris (Fred) Instal·lador mantenidor frigorífic Quina validesa INTERNACIONAL té el meu certificat de professionalitat?FRIGORISTA. Tècnic mantenidor-reparador Instal·lador de gas categoria BInstal•lador de sistemes fotovoltaics d'autoconsum per a empresesInstal·lador acreditat amb carnet RITE i certificat de manipulador de gasos fluorats Tècnic Instal·lador de Sistemes de Seguretat BarcelonaTÈCNIC DE MANTENIMENT OFERTA DE FEINA FRIGORISTA OFERTA DE FEINA: LAMPISTA - ELECTRICISTALLOC D' OFICIAL DE MANTENIMENT A BUGADERIA INDUSTRIALAlumnes del curs de gas troben feina !!!Els perfils de l'oferta d'ocupacióInforme de Mercat de Treball dels Joves - Barcelona 2017 (Dades 2016)Informe del Mercat de Treball de Barcelona 2017 (Dades 2016)PUNT DE CÀRREGA PER VEHICLE ELÈCTRIC. Estem Preparats?Per què s'apunten els meus alumnes al CTE? Per Oscar GachoAveria del condensador del compressor en un aire condicionatRequisits per accedir al carnet d'instal·lador elèctric

21-11-2017

Informe del Mercat de Treball de Barcelona 2017 (Dades 2016)

Informe del Mercat de Treball de Barcelona 2017 (Dades 2016)
Senyors/Senyores
 
Ens plau presentar-vos un informe elaborat per l'Observatorio de las Ocupaciones del Servicio Público de Empleo Estatal de Barcelona:
 
. Informe del Mercado de Trabajo de Barcelona 2017 (Datos 2016)
 
Aquest informe el podeu trobar, en format digital, al següent enllaç:
 
 
Tanmateix, dir-vos que teniu a la vostra disposició, en el web www.sepe.es, a la pestanya Observatorio, tots els estudis que regularment va elaborant l'Observatorio de las Ocupaciones, tant pel que fa al conjunt de l'Estat i a d'altres províncies, com pel que afecta a la província de Barcelona.
Entre els objectius que es pretenen aconseguir en aquesta publicació destaquen els següents: 
1. Oferir una informació resumida, però al mateix temps suficient, de tal manera que serveixi d'orientació bàsica i eficaç a l'hora de prendre qualsevol decisió a nivell institucional. 
2. Acostar la informació a l'àmbit que envolta a l'usuari perquè pugui aprofitar millor les possibilitats que ofereix el mercat laboral del seu entorn quant a formació i ocupació. 
3. Aprofundir en l'anàlisi dels factors que influeixen i integren el mercat de treball per seguir avançant i millorant, tant en el seu coneixement, com en la repercussió que cadascun té dins del propi mercat.
4. Analitzar i indagar sobre la possible evolució i prospecció del mercat de treball sobre la base del comportament de les diferents variables que ho configuren i a l'opinió dels propis agents immersos en el mateix. 
5. Actualitzar la informació que l'Observatori de les Ocupacions presenta a la pàgina web del Servei Públic d'Ocupació Estatal sobre cadascun dels mercats de treball provincials. 6. Servir de base per a l'elaboració d'altres informes del propi Observatori de les Ocupacions i de qualsevol altra entitat o usuari que ho requereixi.