Utilitzem cookies de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a l'apartat Política de cookies. Més informació Acceptar
INSTAL·LADOR DE GASTècnic oficial amb Carnet de Gas B TÈCNIC MANTENIMENT DE CALDERES DE GAS AJUDANT EN INSTAL·LACIONS D'AIGUA I LLUMInstal·lador acreditat per a instal·lacions de gas i calefaccióTècnics per a realitzar revisions anuals de Gas natural.Tècnic per a instal·lacions en generalFrigorista Instal·lador d'aigua, electricitat, calefacció, gas, aire condicionat.Tècnics Oficial de Primera per a la zona de Barcelona amb Carnet de Gas + APMRFrigorista amb experiència INDUSTRIAL i carnet d'instal·ladorInforme de Mercat de Treball - Observatori de les Ocupacions de BarcelonaINSTAL·LADOR AMB CARNET PROFESSIONAL D'INSTAL·LACIONS TÈRMIQUES EN EDIFICISInstal·lador amb carnet per a distribució i instal·lació de línies elèctriques de baixa tensió en locals i naus.Instal·lador de FRED INDUSTRIAL amb carnet d'instal·ladorPersonal de mantenimiento de locales y navesPeón - Mantenimiento FRIGORISTA / AJUDANT FRIGORISTAOperari electricista amb coneixements de climatització a nivell industrialOFICIAL DE MANTENIMENT Es busca un tècnic per fer revisions i avaries d'aire condicionatOperari electricista amb Coneixements de Climatització a nivell industrialTècnic de Manteniment preventiu i reparació de les centrals tèrmiques, instal·lacions de gas, gasoil i elèctriques. Es busca FRIGORISTATècnic per a canvi de comptadors d'aigua. Operari de producció i manteniment (mecànic i elèctric)Tècnic mantenidor-reparador OFERTA D'OCUPACIÓ - ajudants per treballar al costat d'Operaris (Fred) Instal·lador mantenidor frigorífic Quina validesa INTERNACIONAL té el meu certificat de professionalitat?FRIGORISTA. Tècnic mantenidor-reparador Instal·lador de gas categoria BInstal•lador de sistemes fotovoltaics d'autoconsum per a empresesInstal·lador acreditat amb carnet RITE i certificat de manipulador de gasos fluorats Tècnic Instal·lador de Sistemes de Seguretat BarcelonaTÈCNIC DE MANTENIMENT OFERTA DE FEINA FRIGORISTA OFERTA DE FEINA: LAMPISTA - ELECTRICISTALLOC D' OFICIAL DE MANTENIMENT A BUGADERIA INDUSTRIALAlumnes del curs de gas troben feina !!!Els perfils de l'oferta d'ocupacióInforme de Mercat de Treball dels Joves - Barcelona 2017 (Dades 2016)Informe del Mercat de Treball de Barcelona 2017 (Dades 2016)PUNT DE CÀRREGA PER VEHICLE ELÈCTRIC. Estem Preparats?Per què s'apunten els meus alumnes al CTE? Per Oscar GachoAveria del condensador del compressor en un aire condicionatRequisits per accedir al carnet d'instal·lador elèctric

06-02-2018

Tècnic Instal·lador de Sistemes de Seguretat Barcelona

 Tècnic Instal·lador de Sistemes de Seguretat Barcelona

Prosegur és l'empresa líder en seguretat i serveis auxiliars a Espanya, amb més de 27.000 empleats a nivell nacional i més de 150.000 a nivell internacional, té presència a més de 15 països i més de 600 seus repartides per tot el món, tot això fa de Prosegur una gran empresa que ofereix grans possibilitats de desenvolupament professional. Prosegur és un espai ideal per treballar per moltes raons. Aquestes són les més destacades: Una gran companyia, Grans reptes i oportunitats, Innovació, Els millors professionals i les millors persones i aportacions a la societat.

Necessitem incorporar en la nostra delegació de Barcelona Tècnics Instal·ladors de Sistemes de Seguretat.

Entre les seves principals funcions:

- Instal·lació de sistemes electrònics de seguretat (antiintrusió, CCTV i antifurt), tenint en compte els procediments de la companyia, els instructius de seguretat per a instal·lació d'equips i els estàndards de qualitat exigits per les normatives legals vigents en matèria de Seguretat Industrial.

 - Verificar l'acabat del servei en totes les ordres de treball per garantir que els sistemes instal·lats funcionen correctament i segons les especificacions donades.

- Emplenar els informes de treball un cop que s'han completat els serveis de manera que es pugui portar registre, control i seguiment dels clients atesos.

 REQUISITS MÍNIMS

 - Formació en FP I o FP II en electrònica i electricitat.

 - Experiència en instal·lació de sistemes anti intrusió; manteniment en sistemes de seguretat electrònica, CCTV i control d'accessos, preferiblement en empreses de sistemes de seguretat.

 - Ambició i afany de superació.

 - Carnet de conduir

 - Bona presencia

 - Atenció al client.

- Disponibilitat d'incorporació inmediata

- Valorable experiència com a Tècnic Instal·lador.

OFERIM

- Contracte laboral indefinit.

- Salari fix + Altes comissions basades en un sistema de productivitat.

- Formació contínua a càrrec de Prosegur

- Vehicle d'empresa

- Targeta gasolina

- Telèfon mòbil

- Eines de treball.

Interessats enviar correu adjuntant CV a Marta.Lucas@prosegur.com