Utilitzem cookies de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a l'apartat Política de cookies. Més informació Acceptar
INSTAL·LADOR DE GASTècnic oficial amb Carnet de Gas B TÈCNIC MANTENIMENT DE CALDERES DE GAS AJUDANT EN INSTAL·LACIONS D'AIGUA I LLUMInstal·lador acreditat per a instal·lacions de gas i calefaccióTècnics per a realitzar revisions anuals de Gas natural.Tècnic per a instal·lacions en generalFrigorista Instal·lador d'aigua, electricitat, calefacció, gas, aire condicionat.Tècnics Oficial de Primera per a la zona de Barcelona amb Carnet de Gas + APMRFrigorista amb experiència INDUSTRIAL i carnet d'instal·ladorInforme de Mercat de Treball - Observatori de les Ocupacions de BarcelonaINSTAL·LADOR AMB CARNET PROFESSIONAL D'INSTAL·LACIONS TÈRMIQUES EN EDIFICISInstal·lador amb carnet per a distribució i instal·lació de línies elèctriques de baixa tensió en locals i naus.Instal·lador de FRED INDUSTRIAL amb carnet d'instal·ladorPersonal de mantenimiento de locales y navesPeón - Mantenimiento FRIGORISTA / AJUDANT FRIGORISTAOperari electricista amb coneixements de climatització a nivell industrialOFICIAL DE MANTENIMENT Es busca un tècnic per fer revisions i avaries d'aire condicionatOperari electricista amb Coneixements de Climatització a nivell industrialTècnic de Manteniment preventiu i reparació de les centrals tèrmiques, instal·lacions de gas, gasoil i elèctriques. Es busca FRIGORISTATècnic per a canvi de comptadors d'aigua. Operari de producció i manteniment (mecànic i elèctric)Tècnic mantenidor-reparador OFERTA D'OCUPACIÓ - ajudants per treballar al costat d'Operaris (Fred) Instal·lador mantenidor frigorífic Quina validesa INTERNACIONAL té el meu certificat de professionalitat?FRIGORISTA. Tècnic mantenidor-reparador Instal·lador de gas categoria BInstal•lador de sistemes fotovoltaics d'autoconsum per a empresesInstal·lador acreditat amb carnet RITE i certificat de manipulador de gasos fluorats Tècnic Instal·lador de Sistemes de Seguretat BarcelonaTÈCNIC DE MANTENIMENT OFERTA DE FEINA FRIGORISTA OFERTA DE FEINA: LAMPISTA - ELECTRICISTALLOC D' OFICIAL DE MANTENIMENT A BUGADERIA INDUSTRIALAlumnes del curs de gas troben feina !!!Els perfils de l'oferta d'ocupacióInforme de Mercat de Treball dels Joves - Barcelona 2017 (Dades 2016)Informe del Mercat de Treball de Barcelona 2017 (Dades 2016)PUNT DE CÀRREGA PER VEHICLE ELÈCTRIC. Estem Preparats?Per què s'apunten els meus alumnes al CTE? Per Oscar GachoAveria del condensador del compressor en un aire condicionatRequisits per accedir al carnet d'instal·lador elèctric

11-07-2018

Frigorista amb experiència INDUSTRIAL i carnet d'instal·lador

Frigorista amb experiència INDUSTRIAL i carnet d'instal·lador
Costa Est és un grup d'hostaleria, oci nocturn i restauració amb una llarga i consolidada trajectòria. Una gran organització que a dia d'avui encara conserva l'essència de les empreses familiars, tant a la ciutat de Barcelona com a Madrid, amb locals que s'han transformat en autèntics referents a la ciutat comtal, com OPIUM, PACHA BARCELONA, trossets, NUBA , Bling Bling, ASTORIA, SOHO i CASA LOLA.

En total som un grup amb més de 30 societats, el nostre objectiu: oferir la millor i més variada oferta d'Oci nocturn i gastronòmica. La situació de cada un de Locals ens aporta un valor diferencial i una personalitat pròpia, presentada per una decoració original i innovadora.

Busquem la diferència oferint una excel·lent oferta i basant-nos sobretot en una exquisida atenció al client. TREBALLEM per marcar la diferència de qualitat.

Vols formar part del nostre equip?
Frigorista amb experiència INDUSTRIAL demostrable (imprescindible) Formació FP1 O FP2 -Residència Barcelona (imprescindible)

Durà a terme les tasques:

  • revisió i validació d'equips de fred industrial.
  • Manteniment preventiu i correctiu de tot tipus d'equips.
  • Muntatges de fred industrial (durant curts períodes de temps) per tot Espanya.

Amb carnet de frigorista. Horari 40 h setmanals i disponibilitat de realitzar guàrdies dissabtes i diumenges.

Interessats contactar bé per mail r.ferrus@grupocostaeste.com o bé al tel 932615565 i preguntar per Rita Ferrús