Utilitzem cookies de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a l'apartat Política de cookies. Més informació Acceptar
INSTAL·LADOR DE GASTècnic oficial amb Carnet de Gas B TÈCNIC MANTENIMENT DE CALDERES DE GAS AJUDANT EN INSTAL·LACIONS D'AIGUA I LLUMInstal·lador acreditat per a instal·lacions de gas i calefaccióTècnics per a realitzar revisions anuals de Gas natural.Tècnic per a instal·lacions en generalFrigorista Instal·lador d'aigua, electricitat, calefacció, gas, aire condicionat.Tècnics Oficial de Primera per a la zona de Barcelona amb Carnet de Gas + APMRFrigorista amb experiència INDUSTRIAL i carnet d'instal·ladorInforme de Mercat de Treball - Observatori de les Ocupacions de BarcelonaINSTAL·LADOR AMB CARNET PROFESSIONAL D'INSTAL·LACIONS TÈRMIQUES EN EDIFICISInstal·lador amb carnet per a distribució i instal·lació de línies elèctriques de baixa tensió en locals i naus.Instal·lador de FRED INDUSTRIAL amb carnet d'instal·ladorPersonal de mantenimiento de locales y navesPeón - Mantenimiento FRIGORISTA / AJUDANT FRIGORISTAOperari electricista amb coneixements de climatització a nivell industrialOFICIAL DE MANTENIMENT Es busca un tècnic per fer revisions i avaries d'aire condicionatOperari electricista amb Coneixements de Climatització a nivell industrialTècnic de Manteniment preventiu i reparació de les centrals tèrmiques, instal·lacions de gas, gasoil i elèctriques. Es busca FRIGORISTATècnic per a canvi de comptadors d'aigua. Operari de producció i manteniment (mecànic i elèctric)Tècnic mantenidor-reparador OFERTA D'OCUPACIÓ - ajudants per treballar al costat d'Operaris (Fred) Instal·lador mantenidor frigorífic Quina validesa INTERNACIONAL té el meu certificat de professionalitat?FRIGORISTA. Tècnic mantenidor-reparador Instal·lador de gas categoria BInstal•lador de sistemes fotovoltaics d'autoconsum per a empresesInstal·lador acreditat amb carnet RITE i certificat de manipulador de gasos fluorats Tècnic Instal·lador de Sistemes de Seguretat BarcelonaTÈCNIC DE MANTENIMENT OFERTA DE FEINA FRIGORISTA OFERTA DE FEINA: LAMPISTA - ELECTRICISTALLOC D' OFICIAL DE MANTENIMENT A BUGADERIA INDUSTRIALAlumnes del curs de gas troben feina !!!Els perfils de l'oferta d'ocupacióInforme de Mercat de Treball dels Joves - Barcelona 2017 (Dades 2016)Informe del Mercat de Treball de Barcelona 2017 (Dades 2016)PUNT DE CÀRREGA PER VEHICLE ELÈCTRIC. Estem Preparats?Per què s'apunten els meus alumnes al CTE? Per Oscar GachoAveria del condensador del compressor en un aire condicionatRequisits per accedir al carnet d'instal·lador elèctric

26-10-2018

Instal·lador acreditat per a instal·lacions de gas i calefacció

Instal·lador acreditat per a instal·lacions de gas i calefacció
Empresa del grup Antia SMG GRUP, SA, disposa de potents departaments especialitzats per a emprendre i executar projectes de canalització, instal·lació i renovació de calderes, escalfadors d'aigua, calefacció, etc., en el mercat domèstic, així com solucions específiques en gas, il·luminació, climatització industrial, biomassa, cogeneració, vapor, sistemes contra incendis, etc., per al mercat industrial.
- Funcions: Revisions preventives en instal·lacions de gas i calefacció, reparacions de calderes, calefacció i instal·lacions de gas, inspeccions i atenció emergències.
- S'ofereix: Contracte estable. Règim General. Salari competitiu i comissions, dietes, cotxe empresa, mòbil, EPIS, eines.
- Perfil del candidat: Es requereix experiència i coneixements en instal·lacions, atendre emergències i realitzar reparacions i preventives de calderes amb qualitat. Disponibilitat per fer a guàrdies i atendre emergències. Candidatures obertes per a totes les zones de Catalunya. La zona de treball s'assigna respectant la proximitat a la zona de l'habitatge.
- Requisits imprescindibles: Permís de conduir vigent i formació acreditada com a Instal·lador.
- Requisits desitjables: Valorable IG, APMR, PAD, TAU, ... i acreditacions RITE, entre d'altres.
- Forma de contacte: Enviar CV per e-mail al correu electrònic rrhh@somgas.com a l'atenció de la Sra. Eva Torné indicant en l'assumpte: Operari i la zona d'interès.