Utilitzem cookies de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a l'apartat Política de cookies. Més informació Acceptar
Instal•lador per poder formar en la divisió de buo Home i puntualment en la divisió de buo SolarVols treballar amb nosaltres? Quina validesa INTERNACIONAL té el meu certificat de professionalitat?Instal·lador acreditat amb carnet RITE i certificat de manipulador de gasos fluoratsAlumnes del curs de gas troben feina !!!Els perfils de l'oferta d'ocupacióRequisits per accedir al carnet d'instal·lador elèctric

21-02-2018

Quina validesa INTERNACIONAL té el meu certificat de professionalitat?

 Quina validesa INTERNACIONAL té el meu certificat de professionalitat?
El tràmit per a donar validesa legal a un certificat de professionalitat en un altre país serà el següent:
 
La persona interessada ha de presentar un escrit al Registre del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies (Carrer de Sepúlveda, 148-150. 08011 Barcelona), adreçada a l’Àrea Jurídica, sol·licitant el reconeixement de signatura del certificat de professionalitat o diploma.
 
En aquesta sol·licitud haurà de constar el nom i cognoms de la persona interessada, DNI o NIF, adreça (carrer núm. i població), telèfon de contacte i adreça electrònica. Juntament amb el document s’ha d’adjuntar el certificat de professionalitat o diploma original.
Un cop l’interessat ha obtingut el reconeixement de signatura (és una anotació que és fa a l’original del certificat o diploma), el tràmit a seguir dependrà de si el país estranger destinatari és firmant del conveni de La Haya o no.
Aquest conveni, al qual s’han adherit nombrosos països, simplifica els tràmits per a l'emissor i el receptor ja que entre els països signants no serà necessària la legalització per al reconeixement mutu de documents, encara que sí un segell o postil·la.  

Per més info fer click aquí
Aquesta és la llista completa de països que han firmat l'acord. Feu Click aquí