Utilitzem cookies de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a l'apartat Política de cookies. Més informació Acceptar
Instal•lador per poder formar en la divisió de buo Home i puntualment en la divisió de buo SolarVols treballar amb nosaltres? Quina validesa INTERNACIONAL té el meu certificat de professionalitat?Instal·lador acreditat amb carnet RITE i certificat de manipulador de gasos fluoratsAlumnes del curs de gas troben feina !!!Els perfils de l'oferta d'ocupacióRequisits per accedir al carnet d'instal·lador elèctric
Cursos presencials / Formació tècnica

Curs pràctic de Reparació de Calderes

Amb aquest curs pràctic de reparació de calderes el professional domina els principis bàsics de funcionament, posada en marxa i ajust de diferents tipus de calderes a gas murals: de tipus estanc, de condensació i de tir natural.

Existeix una creixent demanda de professionals de la caldera capaços d'allargar la vida de l'aparell: en el context econòmic actual, la reparació per part d'un tècnic qualificat ha passat a ser l'alternativa més sol·licitada en cas d'avaria.

Objectius

Conèixer en profunditat els principis de funcionament de tots els elements que conformen la caldera, ser capaç de diagnosticar errors de funcionament i poder reparar amb eficàcia anomalies de qualsevol classe: hidràulic, electrònic o mecànic.

Extracte del temari

  1. Classes de calderes existents.
  2. Coneixement de les diferents peces de la caldera.
  3. Diagnòstic d'avaries freqüents i la seva posterior reparació.
  4. Realització d'ajustos de funcionament.
  5. Introducció al canvi de famílies de combustibles (gas natural o GLPs).