Utilitzem cookies de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a l'apartat Política de cookies. Més informació Acceptar
INSTAL·LADOR DE GASTècnic oficial amb Carnet de Gas B TÈCNIC MANTENIMENT DE CALDERES DE GAS AJUDANT EN INSTAL·LACIONS D'AIGUA I LLUMInstal·lador acreditat per a instal·lacions de gas i calefaccióTècnics per a realitzar revisions anuals de Gas natural.Tècnic per a instal·lacions en generalFrigorista Instal·lador d'aigua, electricitat, calefacció, gas, aire condicionat.Tècnics Oficial de Primera per a la zona de Barcelona amb Carnet de Gas + APMRFrigorista amb experiència INDUSTRIAL i carnet d'instal·ladorInforme de Mercat de Treball - Observatori de les Ocupacions de BarcelonaINSTAL·LADOR AMB CARNET PROFESSIONAL D'INSTAL·LACIONS TÈRMIQUES EN EDIFICISInstal·lador amb carnet per a distribució i instal·lació de línies elèctriques de baixa tensió en locals i naus.Instal·lador de FRED INDUSTRIAL amb carnet d'instal·ladorPersonal de mantenimiento de locales y navesPeón - Mantenimiento FRIGORISTA / AJUDANT FRIGORISTAOperari electricista amb coneixements de climatització a nivell industrialOFICIAL DE MANTENIMENT Es busca un tècnic per fer revisions i avaries d'aire condicionatOperari electricista amb Coneixements de Climatització a nivell industrialTècnic de Manteniment preventiu i reparació de les centrals tèrmiques, instal·lacions de gas, gasoil i elèctriques. Es busca FRIGORISTATècnic per a canvi de comptadors d'aigua. Operari de producció i manteniment (mecànic i elèctric)Tècnic mantenidor-reparador OFERTA D'OCUPACIÓ - ajudants per treballar al costat d'Operaris (Fred) Instal·lador mantenidor frigorífic Quina validesa INTERNACIONAL té el meu certificat de professionalitat?FRIGORISTA. Tècnic mantenidor-reparador Instal·lador de gas categoria BInstal•lador de sistemes fotovoltaics d'autoconsum per a empresesInstal·lador acreditat amb carnet RITE i certificat de manipulador de gasos fluorats Tècnic Instal·lador de Sistemes de Seguretat BarcelonaTÈCNIC DE MANTENIMENT OFERTA DE FEINA FRIGORISTA OFERTA DE FEINA: LAMPISTA - ELECTRICISTALLOC D' OFICIAL DE MANTENIMENT A BUGADERIA INDUSTRIALAlumnes del curs de gas troben feina !!!Els perfils de l'oferta d'ocupacióInforme de Mercat de Treball dels Joves - Barcelona 2017 (Dades 2016)Informe del Mercat de Treball de Barcelona 2017 (Dades 2016)PUNT DE CÀRREGA PER VEHICLE ELÈCTRIC. Estem Preparats?Per què s'apunten els meus alumnes al CTE? Per Oscar GachoAveria del condensador del compressor en un aire condicionatRequisits per accedir al carnet d'instal·lador elèctric

Cursos de

 • Curs pràctic de LampisteriaCursos presencials /

  Curs pràctic de Lampisteria


  Aquest curs pràctic de Lampisteria s'imparteix a L'Hospitalet de Llobregat.
  Veure més
 • Curs pràctic d'Avaries en Instal·lacions FrigorífiquesCursos presencials /

  Curs pràctic d'Avaries en Instal·lacions Frigorífiques


  Aquest curs pràctic d'Avaries en Instal·lacions Frigorífiques està dirigit a persones que ja tenen experiència en instal·lacions frigorífiques i volen ampliar la seva formació, fent especial èmfasi en les avaries més comunes d'aquestes instal·lacions.
  Veure més
 • Curs pràctic de Reparació de CalderesCursos presencials /

  Curs pràctic de Reparació de Calderes


  Amb aquest curs pràctic de reparació de calderes el professional domina els principis bàsics de funcionament, posada en marxa i ajust de diferents tipus de calderes a gas murals: de tipus estanc, de condensació i de tir natural.

  Existeix una creixent demanda de professionals de la caldera capaços d'allargar la vida de l'aparell: en el context econòmic actual, la reparació per part d'un tècnic qualificat ha passat a ser l'alternativa més sol·licitada en cas d'avaria.

  Veure més
 • Curs d'ACTUALITZACIÓ de Manipulador de Gasos FluoratsCursos presencials /

  Curs d'ACTUALITZACIÓ de Manipulador de Gasos Fluorats


  Si el teu certificat de manipulador és anterior a febrer de 2017, has de realitzar un curs d'actualització per mantenir-lo en vigor.

  El nou RD 115/2017 indica en la seva disposició addicional desena que cal realitzar una formació complementària referida a les "tecnologies alternatives per substituir o reduir l'ús de gasos fluorats d'efecte hivernacle i la manera segura de manipular-los".


  Veure més