Utilitzem cookies de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a l'apartat Política de cookies. Més informació Acceptar
Vols treballar amb nosaltres?Requisits per accedir al carnet d'instal·lador elèctric

Cursos de

 • Cursos presencials /  Veure més
 • Curs pràctic de LampisteriaCursos presencials /

  Curs pràctic de Lampisteria


  Aquest curs pràctic de Lampisteria s'imparteix a L'Hospitalet de Llobregat.
  Veure més
 • Curs pràctic d'Avaries en Instal·lacions FrigorífiquesCursos presencials /

  Curs pràctic d'Avaries en Instal·lacions Frigorífiques


  Aquest curs pràctic d'Avaries en Instal·lacions Frigorífiques està dirigit a persones que ja tenen experiència en instal·lacions frigorífiques i volen ampliar la seva formació, fent especial èmfasi en les avaries més comunes d'aquestes instal·lacions.
  Veure més
 • Curs pràctic de Reparació de CalderesCursos presencials /

  Curs pràctic de Reparació de Calderes


  Amb aquest curs pràctic de reparació de calderes el professional domina els principis bàsics de funcionament, posada en marxa i ajust de diferents tipus de calderes a gas murals: de tipus estanc, de condensació i de tir natural.

  Existeix una creixent demanda de professionals de la caldera capaços d'allargar la vida de l'aparell: en el context econòmic actual, la reparació per part d'un tècnic qualificat ha passat a ser l'alternativa més sol·licitada en cas d'avaria.

  Veure més
 • Curs d'ACTUALITZACIÓ de Manipulador de Gasos FluoratsCursos presencials /

  Curs d'ACTUALITZACIÓ de Manipulador de Gasos Fluorats


  Si el teu certificat de manipulador és anterior a febrer de 2017, has de realitzar un curs d'actualització per mantenir-lo en vigor.

  El nou RD 115/2017 indica en la seva disposició addicional desena que cal realitzar una formació complementària referida a les "tecnologies alternatives per substituir o reduir l'ús de gasos fluorats d'efecte hivernacle i la manera segura de manipular-los".


  Veure més