Utilitzem cookies de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a l'apartat Política de cookies. Més informació Acceptar
Vols treballar amb nosaltres?Requisits per accedir al carnet d'instal·lador elèctric
Curs d'Electricitat Barcelona i Girona

Formació tècnica per a professionals

Cursos presencials destacats per a professionals

 • NOVETAT!! Carnet d'instal·lador autoritzat d'Electricitat
  Cursos presencials / Carnets d'instal·ladors

  NOVETAT!! Carnet d'instal·lador autoritzat d'Electricitat

  Per a totes aquelles persones que desitgin obtenir el carnet d'instal·lador autoritzat d'Electricitat.
  Veure més
 • Carnet d'instal·lador autoritzat d'Instal·lacions Tèrmiques en Edificis
  Cursos presencials / Carnets d'instal·ladors

  Carnet d'instal·lador autoritzat d'Instal·lacions Tèrmiques en Edificis

  Aquest curs per a l'obtenció del carnet d'instal·lador autoritzat d'Instal·lacions Tèrmiques en Edificis inclou també el CERTIFICAT DE MANIPULADOR DE GASOS FLUORATS.
  Veure més
 • CURS D'INSTAL·LADOR D'ENERGIA SOLAR FOTOVOLTAICA
  Cursos presencials / Carnets d'instal·ladors

  CURS D'INSTAL·LADOR D'ENERGIA SOLAR FOTOVOLTAICA

  Les energies renovables i en concret l'energia solar fotovoltaica han vingut per a quedar-se. L'actual demanda fa que FALTIN ESPECIALISTES FORMATS per a dur a terme aquest tipus d'instal·lacions.

  El gràfic DEL ICAEN (Institut Català d'Energia), mostrat a continuació, ens indica l'increment exponencial de les instal·lacions fotovoltaiques, que gairebé s'han quadruplicat el numero d'instal·lacions des del 2019 al 2020, i la tendència es presenta a l'alça per als pròxims anys. (Clic aquí per a veure gràfic)

  Veure més
 • Carnet d'instal·lador autoritzat de Fred Industrial
  Cursos presencials / Carnets d'instal·ladors

  Carnet d'instal·lador autoritzat de Fred Industrial

  Aquest curs per a l'obtenció del carnet d'instal·lador autoritzat de Fred Industrial inclou també el CERTIFICAT DE MANIPULADOR DE GASOS FLUORATS.
  Veure més
 • Muntatge i manteniment d'Instal·lacions Elèctriques de Baixa Tensió
  Cursos presencials / Certificats de professionalitat

  Muntatge i manteniment d'Instal·lacions Elèctriques de Baixa Tensió

  Dirigit a aquelles persones que desitgen obtenir el Certificat de professionalitat en Muntatge i manteniment d'Instal·lacions Elèctriques de Baixa Tensió o a persones que desitgen obtenir el Carnet d'Instal·lador Elèctric de Baixa Tensió i no tenen els estudis previs requerits.
  Veure més
 • Curs d'ACTUALITZACIÓ de Manipulador de Gasos Fluorats
  Cursos presencials / Formació tècnica

  Curs d'ACTUALITZACIÓ de Manipulador de Gasos Fluorats

  Si el teu certificat de manipulador és anterior a febrer de 2017, has de realitzar un curs d'actualització per mantenir-lo en vigor.

  El nou RD 115/2017 indica en la seva disposició addicional desena que cal realitzar una formació complementària referida a les "tecnologies alternatives per substituir o reduir l'ús de gasos fluorats d'efecte hivernacle i la manera segura de manipular-los".


  Veure més
 • CURS DE PROTECCIÓ CONTRA INCENDIS (Mòdul 1 + 2)
  Cursos presencials / Protecció contra incendis RIPCI

  CURS DE PROTECCIÓ CONTRA INCENDIS (Mòdul 1 + 2)

  Amb el Nou RIPCI acord amb el R.D. 513/2017, cal que els operaris que vulguin obtenir el certificat que els permeti realitzar treballs d'Instal·lació i / o Manteniment de Sistemes de Protecció contra Incendis realitzin una una formació específica.
  Veure més

Sobre CTEEP

CENTRE TÈCNIC EUROPEU és un centre d'estudis amb seus a Barcelona (L'Hospitalet de Llobregat) i a Girona, acreditat i homologat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya per a l'obtenció dels diferents carnets professionals. És a més Entitat Organitzadora de FUNDAE (Fundación Estatal para la Formación en el Empleo).

Veure més