Utilitzem cookies de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a l'apartat Política de cookies. Més informació Acceptar
INSTAL·LADOR DE GASTècnic oficial amb Carnet de Gas B TÈCNIC MANTENIMENT DE CALDERES DE GAS AJUDANT EN INSTAL·LACIONS D'AIGUA I LLUMInstal·lador acreditat per a instal·lacions de gas i calefaccióTècnics per a realitzar revisions anuals de Gas natural.Tècnic per a instal·lacions en generalFrigorista Instal·lador d'aigua, electricitat, calefacció, gas, aire condicionat.Tècnics Oficial de Primera per a la zona de Barcelona amb Carnet de Gas + APMRFrigorista amb experiència INDUSTRIAL i carnet d'instal·ladorInforme de Mercat de Treball - Observatori de les Ocupacions de BarcelonaINSTAL·LADOR AMB CARNET PROFESSIONAL D'INSTAL·LACIONS TÈRMIQUES EN EDIFICISInstal·lador amb carnet per a distribució i instal·lació de línies elèctriques de baixa tensió en locals i naus.Instal·lador de FRED INDUSTRIAL amb carnet d'instal·ladorPersonal de mantenimiento de locales y navesPeón - Mantenimiento FRIGORISTA / AJUDANT FRIGORISTAOperari electricista amb coneixements de climatització a nivell industrialOFICIAL DE MANTENIMENT Es busca un tècnic per fer revisions i avaries d'aire condicionatOperari electricista amb Coneixements de Climatització a nivell industrialTècnic de Manteniment preventiu i reparació de les centrals tèrmiques, instal·lacions de gas, gasoil i elèctriques. Es busca FRIGORISTATècnic per a canvi de comptadors d'aigua. Operari de producció i manteniment (mecànic i elèctric)Tècnic mantenidor-reparador OFERTA D'OCUPACIÓ - ajudants per treballar al costat d'Operaris (Fred) Instal·lador mantenidor frigorífic Quina validesa INTERNACIONAL té el meu certificat de professionalitat?FRIGORISTA. Tècnic mantenidor-reparador Instal·lador de gas categoria BInstal•lador de sistemes fotovoltaics d'autoconsum per a empresesInstal·lador acreditat amb carnet RITE i certificat de manipulador de gasos fluorats Tècnic Instal·lador de Sistemes de Seguretat BarcelonaTÈCNIC DE MANTENIMENT OFERTA DE FEINA FRIGORISTA OFERTA DE FEINA: LAMPISTA - ELECTRICISTALLOC D' OFICIAL DE MANTENIMENT A BUGADERIA INDUSTRIALAlumnes del curs de gas troben feina !!!Els perfils de l'oferta d'ocupacióInforme de Mercat de Treball dels Joves - Barcelona 2017 (Dades 2016)Informe del Mercat de Treball de Barcelona 2017 (Dades 2016)PUNT DE CÀRREGA PER VEHICLE ELÈCTRIC. Estem Preparats?Per què s'apunten els meus alumnes al CTE? Per Oscar GachoAveria del condensador del compressor en un aire condicionatRequisits per accedir al carnet d'instal·lador elèctric

Notícies

 • Instal·lador d'aigua, electricitat, calefacció, gas, aire condicionat.

  Instal·lador d'aigua, electricitat, calefacció, gas, aire condicionat.

  MULTISERVEIS Lendínez FIGUEROA S.L és una empresa de reformes integrals, electricitat, fontaneria, climatització, alumini, fusteria, pintura, cuines, banys.
  Veure més
 • Tècnics Oficial de Primera per a la zona de Barcelona amb Carnet de Gas + APMR

  Tècnics Oficial de Primera per a la zona de Barcelona amb Carnet de Gas + APMR

  Servei tècnic d'EDP, busca tècnics Oficial de Primera per a la zona de Barcelona. Per a manteniment i reparacions.
  Veure més
 • Frigorista amb experiència INDUSTRIAL i carnet d'instal·lador

  Frigorista amb experiència INDUSTRIAL i carnet d'instal·lador

  Costa Est és un grup d'hostaleria, oci nocturn i restauració amb una llarga i consolidada trajectòria. Una gran organització que a dia d'avui encara conserva l'essència de les empreses familiars, tant a la ciutat de Barcelona com a Madrid, amb locals que s'han transformat en autèntics referents a la ciutat comtal, com OPIUM, PACHA BARCELONA, trossets, NUBA , Bling Bling, ASTORIA, SOHO i CASA LOLA.

  En total som un grup amb més de 30 societats, el nostre objectiu: oferir la millor i més variada oferta d'Oci nocturn i gastronòmica. La situació de cada un de Locals ens aporta un valor diferencial i una personalitat pròpia, presentada per una decoració original i innovadora.

  Busquem la diferència oferint una excel·lent oferta i basant-nos sobretot en una exquisida atenció al client. TREBALLEM per marcar la diferència de qualitat.

  Vols formar part del nostre equip?

  Veure més
 • Informe de Mercat de Treball - Observatori de les Ocupacions de Barcelona

  Informe de Mercat de Treball - Observatori de les Ocupacions de Barcelona

  Ens plau presentar-vos un informe elaborat per l'Observatorio de las Ocupaciones del Servicio Público de Empleo Estatal a Barcelona:

   

  . Informe del Mercado de Trabajo de Barcelona 2018 (Datos 2017)

   

  Aquest informe el podeu trobar, en format digital, al següent enllaç:

   

   


  Veure més
 • INSTAL·LADOR AMB CARNET PROFESSIONAL D'INSTAL·LACIONS TÈRMIQUES EN EDIFICIS

  INSTAL·LADOR AMB CARNET PROFESSIONAL D'INSTAL·LACIONS TÈRMIQUES EN EDIFICIS

  ISP Grup va néixer l'any 1999, sent una empresa familiar, amb la visió que el futur serien les tecnologies de telecomunicacions. Amb la constància i perseverança hem anat creixent fins a oferir multitud de serveis a més, de les telecomunicacions, com el manteniment de locals en el territotio català. La nostra raó de ser des d'aquell primer dia és poder servir amb professionalitat, rigor i qualitat a tots els nostres clients, tant particulars com empreses.

  Veure més
 1 2 3 4 5 ... 10