Utilitzem cookies de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a l'apartat Política de cookies. Més informació Acceptar
INSTAL·LADOR DE GASTècnic oficial amb Carnet de Gas B TÈCNIC MANTENIMENT DE CALDERES DE GAS AJUDANT EN INSTAL·LACIONS D'AIGUA I LLUMInstal·lador acreditat per a instal·lacions de gas i calefaccióTècnics per a realitzar revisions anuals de Gas natural.Tècnic per a instal·lacions en generalFrigorista Instal·lador d'aigua, electricitat, calefacció, gas, aire condicionat.Tècnics Oficial de Primera per a la zona de Barcelona amb Carnet de Gas + APMRFrigorista amb experiència INDUSTRIAL i carnet d'instal·ladorInforme de Mercat de Treball - Observatori de les Ocupacions de BarcelonaINSTAL·LADOR AMB CARNET PROFESSIONAL D'INSTAL·LACIONS TÈRMIQUES EN EDIFICISInstal·lador amb carnet per a distribució i instal·lació de línies elèctriques de baixa tensió en locals i naus.Instal·lador de FRED INDUSTRIAL amb carnet d'instal·ladorPersonal de mantenimiento de locales y navesPeón - Mantenimiento FRIGORISTA / AJUDANT FRIGORISTAOperari electricista amb coneixements de climatització a nivell industrialOFICIAL DE MANTENIMENT Es busca un tècnic per fer revisions i avaries d'aire condicionatOperari electricista amb Coneixements de Climatització a nivell industrialTècnic de Manteniment preventiu i reparació de les centrals tèrmiques, instal·lacions de gas, gasoil i elèctriques. Es busca FRIGORISTATècnic per a canvi de comptadors d'aigua. Operari de producció i manteniment (mecànic i elèctric)Tècnic mantenidor-reparador OFERTA D'OCUPACIÓ - ajudants per treballar al costat d'Operaris (Fred) Instal·lador mantenidor frigorífic Quina validesa INTERNACIONAL té el meu certificat de professionalitat?FRIGORISTA. Tècnic mantenidor-reparador Instal·lador de gas categoria BInstal•lador de sistemes fotovoltaics d'autoconsum per a empresesInstal·lador acreditat amb carnet RITE i certificat de manipulador de gasos fluorats Tècnic Instal·lador de Sistemes de Seguretat BarcelonaTÈCNIC DE MANTENIMENT OFERTA DE FEINA FRIGORISTA OFERTA DE FEINA: LAMPISTA - ELECTRICISTALLOC D' OFICIAL DE MANTENIMENT A BUGADERIA INDUSTRIALAlumnes del curs de gas troben feina !!!Els perfils de l'oferta d'ocupacióInforme de Mercat de Treball dels Joves - Barcelona 2017 (Dades 2016)Informe del Mercat de Treball de Barcelona 2017 (Dades 2016)PUNT DE CÀRREGA PER VEHICLE ELÈCTRIC. Estem Preparats?Per què s'apunten els meus alumnes al CTE? Per Oscar GachoAveria del condensador del compressor en un aire condicionatRequisits per accedir al carnet d'instal·lador elèctric

Notícies

 • Operari electricista amb coneixements de climatització a nivell industrial

  Operari electricista amb coneixements de climatització a nivell industrial

  Som una empresa dedicada a la integració de serveis i solucions TI principalment en l'àrea de les comunicacions. Estem orientats sempre a oferir la millor solució a les necessitats dels seus clients, amb un alt grau d'innovació i coneixement, donant un servei integral tant en solucions com a noves instal·lacions, per això tenim separat el sector d'infraestructures del departament tècnic.
  Veure més
 • OFICIAL DE MANTENIMENT

  OFICIAL DE MANTENIMENT

  The Lofttown, Minerva Student Housing SL, és una residència oberta des de juliol de 2017. Oferim allotjament per a tot l'any, per semestres o mesos. Disposem d'habitacions dobles i estudis (amb cuina) i amb o sense terrassa. Els espais comuns inclouen tennis de taula, gimnàs a l'aire lliure, un restaurant de cuina local i orgànica, servei de neteja i espais d'estudi.
  Veure més
 • Es busca un tècnic per fer revisions i avaries d'aire condicionat

  Es busca un tècnic per fer revisions i avaries d'aire condicionat

  Casa Jové és una empresa especialitzada en el manteniment d'equips de calefacció i clima. Amb més de 140 anys d'història i d'origen familiar, combina l'agilitat i transparència d'una petita / mitjana empresa amb els projectes d'expansió que es podria trobar en una multinacional. En el sector de l'aire condicionat, som Servei Tècnic Oficial de Panasonic i Mitsubishi a la província de Barcelona. La divisió d'aire condicionat està en creixement.

  Veure més
 • Operari electricista amb Coneixements de Climatització a nivell industrial

  Operari electricista amb Coneixements de Climatització a nivell industrial

  Som una empresa dedicada a la integració de serveis i solucions TI principalment en l'àrea de les comunicacions. Estem orientats sempre a oferir la millor solució a les necessitats dels seus clients, amb un alt grau d'innovació i coneixement, donant un servei integral tant en solucions com a noves instal·lacions, per això tenim separat el sector d'infraestructures del departament tècnic.

  Veure més
 • Tècnic de Manteniment preventiu i reparació de les centrals tèrmiques, instal·lacions de gas, gasoil i elèctriques.

  Tècnic de Manteniment preventiu i reparació de les centrals tèrmiques, instal·lacions de gas, gasoil i elèctriques.

  Empresa dedicada al manteniment i reparació d'instal·lacions tèrmiques, gas, gasoil i elèctriques, sobretot en l'àmbit de sala de calderes per a la produccion de calefacció, aigua calenta sanitària i climatització.

  Veure més
 1 ... 3 4 5 6 7 ... 10