Utilizamos cookies de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en el apartado Política de cookies. Más información Aceptar
Técnicos de instalación y mantenimiento de sistemas PCI. OFERTA DE FEINA - Especialistes en instal.lacions elèctriques, clima, calefacció, gas i aiguaTECNICO DE CALDERASOFERTA DE EMPLEO - Técnico/a de Mantenimiento de redes de energía de media tensión (MT)CONVENIOS DE PRACTICAS CON EMPRESAS INSTALADORAS¿Quieres trabajar con nosotros?Requisitos para acceder al carnet de instalador eléctrico

27-03-2021

OFERTA DE FEINA - Especialistes en instal.lacions elèctriques, clima, calefacció, gas i aigua

OFERTA DE FEINA  - Especialistes en instal.lacions elèctriques, clima, calefacció, gas i aigua
Aymerich Instal.lacions S.L. Empresa instal.ladora des del 1979 amb amplia experiència en el camp de les instal.lacions per edificis, màquines i el seu manteniment. Especialistes en instal.lacions elèctriques, clima, calefacció, gas i aigua.
L'empresa està situada a Vilablareix, Girona . La zona de treball és principalment la província de Girona i ocasionamalment el Maresme i Barcelona.
FUNCIONS: Les tasques a realitzar són instal.lacions elèctriques, de clima, calefacció, aigua i gas i tasques de manteniment principalment en el sector residencial d'alt standing i petites indústries.

QUE S'OFEREIX: Incorporació inmediata amb possibilitat de contracte indefinit. Retribució en funció del candidat.

PERFIL: Es busca oficial de 1ª o 2ª de lampisteria amb experiència amb electricitat, fontaneria i clima al sector residencial. Es busca un professional amb experiència en el sector, resolutiu i amb iniciativa. 

REQUISITS IMPRESCINDIBLES:
  • Carnet de conduir.
  • Experiència com instal.lador.
REQUISITS DESITJABLES:
  • Persona resolutiva amb iniciativa.
  • Residència a Girona o voltants.
CONTACTE: 

e-mail: info2@aymins.com
telf. 972 23 03 04