Utilizamos cookies de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en el apartado Política de cookies. Más información Aceptar
OFERTA DE EMPLEO - Técnico Posteventa/mantenedor (GAS)INSTAL·LADOR D'ENERGIA SOLAR FOTOVOLTAICAOFERTAS DE EMPLEO INSTALACION Y MANTENIMIENTO (Diversas empresas)Personal de Mantenimiento de Edificios- COLLBATÓOFERTA DE EMPLEO - Técnico post venta, mantenedor.PROFESIONAL DE MANTENIMENT -URGENT!!OFERTA DE EMPLEO - FRIO INSDUTRIALFRIGORISTA OFICIAL 1a - MECANICO MAQUINARIA HOSTELERIAFrigorista¿Quieres trabajar con nosotros?Requisitos para acceder al carnet de instalador eléctrico

22-06-2021

PROFESIONAL DE MANTENIMENT -URGENT!!

PROFESIONAL DE MANTENIMENT -URGENT!!
Es busca professional de manteniment per el mes de juliol de 2021 (jornada completa), per vacances de l'actual mantenedor. Es selecciona professional per donar cobertura a les reparacions i els preventius del centre de Gavà.

Funcions:

 - Es el responsable directe de l'explotació i manteniment de totes les instal·lacions del centre; programa el treball a realitzar i ordena la seva execució als auxiliars i ajudants de servei tècnics.
- Controlar las visites i les tasques realitzades per les firmes contractades pel manteniment d'aquelles instal·lacions on així estigui establert
- Realitzar les operacions reglamentàries definides en els reglaments de les instal·lacions o en las instruccions tècniques i a que els valors es mantinguin dintre dels paràmetres òptims
- Guardar i custodiar els llibres de manteniment, manual d'instruccions, llibre de visites establertes en la legislació vigent. Anotar les operacions que es realitzin en les instal·lacions i revisar les que executi personal de firmes alienes al centro.
- Tenir cura de la sala de màquines, instal·lacions, quadres elèctrics, transformadors, taller i aquells materials que li siguin corresponguin.
- Realitzar els treballs de pintura, fusteria... que són necessaris pel manteniment de les instal·lacions o del centre.
- Realitzar les comprovacions periòdiques en les màquines o instal·lacions marcades en els reglaments o instruccions tècniques.
- Netejar les sales de màquines, instal·lacions, quadres elèctrics...
- Fer el muntatge de tarimes, altaveus, seients, equips de música, projecció... per al normal desenvolupament de les activitats del centre.
- Fer els comunicats de treball i fitxes de revisió o verificació de cada instrument arreglat.
- I totes aquelles funcions que siguin contemplades en el conveni de residencies vigent.
Valorable Cicle Formatiu de Grau Mig o Superior.

Salari: 1100-1200€

Contacte: T. 937 273 744 · F. 937 273 810
becariseleccio@grupvl.es  


Suscríbete a nuestro boletín de notícias

Mantente informado de nuestras novedades, oportunidades laborales y mucho más.

Noticias relacionadas