Utilitzem cookies de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a l'apartat Política de cookies. Més informació Acceptar
Vols treballar amb nosaltres?Requisits per accedir al carnet d'instal·lador elèctric

18-11-2014

Requisits per accedir al carnet d'instal·lador elèctric

Requisits per accedir al carnet d'instal·lador elèctricRequisits per accedir al carnet d'instal·lador elèctricRequisits per accedir al carnet d'instal·lador elèctric
Aquesta normativa no és d'ara, és de febrer de 2013, però encara hi ha moltíssima gent que la desconeix, així que us informem que ara ja no cal tenir la FP d'electricitat per poder realitzar l'examen per a l'obtenció del CARNET D'INSTAL·LADOR ELÈCTRIC , un dels més sol·licitats. Des de Febrer de l'any passat Indústria a ampliat les titulacions que poden accedir a aquest examen, estan són entre d'altres la majoria de les branques de ELECTRÒNICA, algunes d'IMATGE I SO i MECÀNICA.
De totes maneres per si teniu dubtes, us indiquem l'enllaç per comprovar la titulació. Si al costat de la vostra titulació posa "EXAMEN", és que podeu fer la formació per accedir a l'examen de CARNET D'INSTAL·LADOR ELÈCTRIC.

Estudis que donen accés al carnet d'instal·lador elèctric

Observacions
  • Ha de coincidir EXACTAMENT la branca i l'especialitat
  • A continuació de la titulació posa "directe" si l'obtenció és DIRECTA i EXAMEN si has de fer un examen. Finalment si la teva titulació no apareix no tens els requisits per accedir al carnet d'instal·lador elèctric i hauries de realitzar formació prèvia.
  • Això és vàlid per a la Comunitat Autònoma de Catalunya. Altres comunitats consultar amb Indústria de la seva comunitat.
Si voleu més informació sobre el curs per a la preparació de l'examen per a l'obtenció del carnet podeu fer clic aquí:

- Carnet Instal·lador Elèctric - Inici en Barcelona Girona Tarragona i Lleida

Esperem que aquest post us hagi servit d'ajuda.

Suscríbete a nuestro boletín de notícias

Mantente informado de nuestras novedades, oportunidades laborales y mucho más.