Utilitzem cookies de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a l'apartat Política de cookies. Més informació Acceptar
Vols treballar amb nosaltres?Requisits per accedir al carnet d'instal·lador elèctric
CTEEP | Curs d'Instal·lador de Gas i curs de Lampisteria
Creixent amb tu

Sobre Centre Tècnic Europeu d'Ensenyaments Professionals

CTEEP, escola de formació de professionals

Centre Tècnic Europeu és una escola plenament consolidada en el mercat amb més de 20 anys d'experiència en el sector. Estem acreditats i homologats per la Generalitat de Catalunya per impartir cursos en modalitats presencial i a distància, per a l'obtenció dels principals CARNETS D'INSTAL·LADOR.

  • Carnets d'Instal·lador Oficial en Electricitat (categories bàsica i especialista), Gas (categories A, B i C), ITE i Fred Industrial.
  • També oferim cursos de Vigilant de Seguretat i Prevenció de Riscos Laborals.

El nostre centre té com a missió principal la formació de tècnics amb un alt nivell de competència professional i el nostre mètode formatiu eminentment pràctic ens situa a l'avantguarda del sector, destacant entre els nostres avantatges competitius:

  • Un equip de professors altament qualificats i coneixedors de l'actualitat del mercat, que compaginen la tasca docent amb la seva pròpia activitat professional en el sector.
  • Instal·lacions dotades dels últims avenços tecnològics i nous materials, que permeten transformar els coneixements teòrics adquirits en experiència pràctica real.

Les classes es desenvolupen en grups reduïts i cada alumne compta amb el suport d'un tutor especialitzat responsable de la seva avaluació contínua. L'àmplia oferta de cursos i horaris permet la conciliació formativa amb l'activitat professional. Tot això ha situat a Centre Tècnic Europeu entre les escoles més eficaces per a l'obtenció del Carnet Professional.

CTEEP, comunitat 2.0. d'intercanvi d'experiències

Centre Tècnic Europeu concep la capacitació professional com un procés d'aprenentatge permanent. Més enllà de la realització de cada curs, el Centre treballa diàriament per mantenir un espai de coneixement per a l'alumne, el docent i el professional del sector, facilitant consulta d'informació, publicació de novetats, discussió de bones pràctiques, opinions i propostes, ofertes de treball.

Posem a disposició de tots els nostres alumnes i associats aquesta comunitat per facilitar la col·laboració i cooperació entre ells, fomentant per part dels usuaris l'ús i la creació de continguts.

En definitiva, Centre Tècnic Europeu es posiciona al mercat no només com una escola de qualitat formativa òptima sinó com a espai d'intercanvi dinàmic i imprescindible entre tots els agents implicats en el sector dels Instal·ladors Professionals, convertint-se en els autèntics protagonistes del seu aprenentatge i creixement professional.
  • Curs d'Instal·lador de GasCTEEP Barcelona
  • Curs de LampisteriaCTEEP Girona