Utilitzem cookies de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a l'apartat Política de cookies. Més informació Acceptar
INSTAL·LADOR DE GASTècnic oficial amb Carnet de Gas B TÈCNIC MANTENIMENT DE CALDERES DE GAS AJUDANT EN INSTAL·LACIONS D'AIGUA I LLUMInstal·lador acreditat per a instal·lacions de gas i calefaccióTècnics per a realitzar revisions anuals de Gas natural.Tècnic per a instal·lacions en generalFrigorista Instal·lador d'aigua, electricitat, calefacció, gas, aire condicionat.Tècnics Oficial de Primera per a la zona de Barcelona amb Carnet de Gas + APMRFrigorista amb experiència INDUSTRIAL i carnet d'instal·ladorInforme de Mercat de Treball - Observatori de les Ocupacions de BarcelonaINSTAL·LADOR AMB CARNET PROFESSIONAL D'INSTAL·LACIONS TÈRMIQUES EN EDIFICISInstal·lador amb carnet per a distribució i instal·lació de línies elèctriques de baixa tensió en locals i naus.Instal·lador de FRED INDUSTRIAL amb carnet d'instal·ladorPersonal de mantenimiento de locales y navesPeón - Mantenimiento FRIGORISTA / AJUDANT FRIGORISTAOperari electricista amb coneixements de climatització a nivell industrialOFICIAL DE MANTENIMENT Es busca un tècnic per fer revisions i avaries d'aire condicionatOperari electricista amb Coneixements de Climatització a nivell industrialTècnic de Manteniment preventiu i reparació de les centrals tèrmiques, instal·lacions de gas, gasoil i elèctriques. Es busca FRIGORISTATècnic per a canvi de comptadors d'aigua. Operari de producció i manteniment (mecànic i elèctric)Tècnic mantenidor-reparador OFERTA D'OCUPACIÓ - ajudants per treballar al costat d'Operaris (Fred) Instal·lador mantenidor frigorífic Quina validesa INTERNACIONAL té el meu certificat de professionalitat?FRIGORISTA. Tècnic mantenidor-reparador Instal·lador de gas categoria BInstal•lador de sistemes fotovoltaics d'autoconsum per a empresesInstal·lador acreditat amb carnet RITE i certificat de manipulador de gasos fluorats Tècnic Instal·lador de Sistemes de Seguretat BarcelonaTÈCNIC DE MANTENIMENT OFERTA DE FEINA FRIGORISTA OFERTA DE FEINA: LAMPISTA - ELECTRICISTALLOC D' OFICIAL DE MANTENIMENT A BUGADERIA INDUSTRIALAlumnes del curs de gas troben feina !!!Els perfils de l'oferta d'ocupacióInforme de Mercat de Treball dels Joves - Barcelona 2017 (Dades 2016)Informe del Mercat de Treball de Barcelona 2017 (Dades 2016)PUNT DE CÀRREGA PER VEHICLE ELÈCTRIC. Estem Preparats?Per què s'apunten els meus alumnes al CTE? Per Oscar GachoAveria del condensador del compressor en un aire condicionatRequisits per accedir al carnet d'instal·lador elèctric
CTEEP | Curs d'Instal·lador de Gas i curs de Lampisteria
Creixent amb tu

Sobre Centre Tècnic Europeu d'Ensenyaments Professionals

CTEEP, escola de formació de professionals

Centre Tècnic Europeu és una escola plenament consolidada en el mercat amb més de 20 anys d'experiència en el sector. Estem acreditats i homologats per la Generalitat de Catalunya per impartir cursos en modalitats presencial i a distància, per a l'obtenció dels principals CARNETS D'INSTAL·LADOR.

  • Carnets d'Instal·lador Oficial en Electricitat (categories bàsica i especialista), Gas (categories A, B i C), ITE i Fred Industrial.
  • També oferim cursos de Vigilant de Seguretat i Prevenció de Riscos Laborals.

El nostre centre té com a missió principal la formació de tècnics amb un alt nivell de competència professional i el nostre mètode formatiu eminentment pràctic ens situa a l'avantguarda del sector, destacant entre els nostres avantatges competitius:

  • Un equip de professors altament qualificats i coneixedors de l'actualitat del mercat, que compaginen la tasca docent amb la seva pròpia activitat professional en el sector.
  • Instal·lacions dotades dels últims avenços tecnològics i nous materials, que permeten transformar els coneixements teòrics adquirits en experiència pràctica real.

Les classes es desenvolupen en grups reduïts i cada alumne compta amb el suport d'un tutor especialitzat responsable de la seva avaluació contínua. L'àmplia oferta de cursos i horaris permet la conciliació formativa amb l'activitat professional. Tot això ha situat a Centre Tècnic Europeu entre les escoles més eficaces per a l'obtenció del Carnet Professional.

CTEEP, comunitat 2.0. d'intercanvi d'experiències

Centre Tècnic Europeu concep la capacitació professional com un procés d'aprenentatge permanent. Més enllà de la realització de cada curs, el Centre treballa diàriament per mantenir un espai de coneixement per a l'alumne, el docent i el professional del sector, facilitant consulta d'informació, publicació de novetats, discussió de bones pràctiques, opinions i propostes, ofertes de treball.

Posem a disposició de tots els nostres alumnes i associats aquesta comunitat per facilitar la col·laboració i cooperació entre ells, fomentant per part dels usuaris l'ús i la creació de continguts.

En definitiva, Centre Tècnic Europeu es posiciona al mercat no només com una escola de qualitat formativa òptima sinó com a espai d'intercanvi dinàmic i imprescindible entre tots els agents implicats en el sector dels Instal·ladors Professionals, convertint-se en els autèntics protagonistes del seu aprenentatge i creixement professional.
  • Curs d'Instal·lador de GasCTEEP Barcelona
  • Curs de LampisteriaCTEEP Girona